luni, 16 mai 2016

Trusou botez baieti




Se apropie vremea ca micutul tau sa fie crestinat si ai inceput sa cauti un trusou botez baieti pentru slujba de la biserica? Atunci ai ajuns unde trebuia pentru a afla ce produse contine  trusoul, la ce preturi il gasesti si ce tipuri de modele sunt existente pe piata in acest moment.
Fie ca esti in cautarea unui trusou botez baieti simplu sau vrei sa achizitionezi un trusou complet care contine inclusiv 2 lumanari pentru sfesnicele de la biserica, trebuie sa stii ca este esential sa aduci la biserica nu doar hainute pentru bebelus adaptate pentru sezonul in care se desfasoara botezul, ci si cateva obiecte folosite in timpul slujbei religioase, cum ar fi:
- o panza numita si crasma pentru scoaterea copilului dupa ce a fost ”imbaiat” in cristelnita,
- un prosop mare pentru stergerea baietelului,
- un prosop mai mic de maini pentru preot,
- sapun,
- fasa pentru mir,
- o sticluta de ulei. O parte din ulei se toarna in cristelnita in care va fi botezat copilul, iar cealalta parte se pastreaza pentru mirungere.

Alaturi de aceste lucruri folosite la slujba, nasii au datorita sa cumpere pe langa trusou botez baieti si o lumanare mare de ceara impodobita cu flori sau materiale si jucarii, respectiv marturii botez in forma de cruciulite ornate cu fundite colorate.



In caz ca nu ai comparat inca preturile si modelele la trusouri botez baieti o poti face chiar acum accesand categoria Botez unde vei gasi nu doar trusou botez baieti simplu, ci si cutii trusouri botez complete. Ia in considerare si rubrica de Oferte SPECIALE botez, din cadrul siteului www.fabricadeaccesorii.ro daca vrei sa gasesti produse de calitate la preturi accesibile oricarui buzunar.
Este bine de stiut ca un trusou botez baieti poate fi decorat cu ursuleti, stelute de mare, snur, fundite si bilute jucause si ales in functie de tematica evenimentului. In calitate de nasa de botez, te poti consulta cu parintii baiatului, dar si cu preotul care oficiaza slujba de botez pentru a cumpara produsele potrivite, tinand cont si de bugetul propriu.
Deoarece finutul tau merita tot ce este mai bun, iti recomand sa alegi un trusou botez complet unisex in stilul cutiei trusou in forma de cufar sau o cutie trusou de 200 lei decorata cu broscute verzi sau ursuleti bleu. Modele gasesti pe siteul www.fabricadeaccesorii.ro, sectiunea botez.


www.fabricadeaccesorii.ro

Cutia cea mare in care se transporta lucrusoarele bebelusului va fi pentru cel mic o amintire frumoasa de la taina botezului. Cand copilul va creste va fi incantat sa pastreze in ea o multime de obiecte dragute, cum ar fi masinute, cuburi si chiar carticele.
Atunci cand iti asumi rolul de nasa, incearca sa ai in vedere ca botezul  nu este o slujba oarecare, iar nasii sunt parintii spirituali ai micutului, de aceea este important sa alegi pentru baietel cele mai bune lucruri. Asta nu inseamna sa cumperi un trusou botez baieti foarte scump, asa cum nu trebuie nici ca celelalte produse sa coste o avere, de aceea iti recomad un trusou botez complet la pret redus, cum ar fi Seturile promo de pe siteul Fabricadeaccesorii.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu